AW med skrivarkollektivet på Folk!

Kom på after work tillsammans med Skrivarkollektivet Gbg!

Under kvällen kommer de att läsa korta utdrag ur pågående projekt i trappan, både poesi, prosa och blandformer. Det kommer vara glada priser i baren och ostron går att köpa för 15kr!

Skrivarkollektivet Gbg är en idéell förening som bildades i oktober 2017. För tillfället består de av åtta medlemmar och två hundar. I deras vindsvåning ute på Hinsholmen arbetar de aktivt med workshops, bokcirklar och textsamtal. De tror inte på att litteraturen behöver vara något som skapas i ensamhet.

De kommer att läsa i två omgångar, från kl 17.30 med paus emellan.

Varmt välkomna!

Medverkande:

Linda Eriksson kommer från Umeå och har bott i Göteborg sen 2012. I sin prosa behandlar hon ursprung, familjerelationer och att förhålla sig till en uppväxt inom politiken.

Frida Österlund skriver prosa där kroppen blir antagonist, och om försök att tänka sig fri när smärtan inte går att dela.

Alice Hosa läser kandidatprogrammet i Litterär gestaltning vid Akademin Valand. Försöker skriva en sak, men oftast blir det något annat.

Sofia Olovsson, född i Umeå, skriver en explosionsartad hybrid av prosa och poesi. Om Florence Hjortronhjärta, vilsenvarande och vuxenblivande.

Andréa Ager-Hanssen skriver prosa och arbetar på ett romanmanus. Om ekonomiska bubblor som spricker, kollisioner mellan barn och vuxen och en ständig jakt efter verkligheten.

Freja Arvidsson skriver helst om skogen, flickor och förlust. Just nu läser hon Författarskolan i Lund där hon skriver lyrik.

Elin Wallinder, skriver både prosa och poesi. Jobbar just nu på ett romanprojekt om att vara ung, uttråkad och olyckligt kär utan att veta om det.
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng