Årets Formbärare föreläser på Hoki Moki- fest!

Utmärkelsen Årets Formbärare i Väst 2017 delar Svensk Form Väst ut tisdagen den 21 november under en festlig tillställning på nyöppnade Hoki Moki under Göteborgs Designfestival; Open Week. Pristagaren, illustratören Sara Andreasson, som idag har sin bas i London, är på plats och håller en föreläsning i samband med utdelningen. Begränsat antal platser. Välkommen med din anmälan!

Vad: Prisutdelning med föreläsning, mingel, mat och musik.
Var: Hoki Moki (f d Jazzhuset)
Adress: Erik Dahlbergsgatan 3
När: tisdagen den 21 november
Klockan: 17.30-20.00. (Dörrarna öppnas 17.30, föreläsning klockan 18.00-19.00)
Anmälan: vast@svenskform.se senast 16 nov.
OBS Begränsat antal platser. Medlemmar i Svensk Form Väst har förtur.

• Motiveringen till årets utnämning lyder: "Med en självsäker formkänsla och sina normbrytande illustrationer har Sara Andreasson gjort sig ett namn internationellt. Över 60 000 personer följer henne på Instagram och hon har uppdragsgivare som Apple och Nike i bagaget. Dessutom har hennes bilder synts på omslagen för New York Times och Rolling Stone. Det är en kreatör med en stark vilja om att göra världen mer jämlik och det syns i hennes arbeten.”
Sara Andreasson är utbildad vid Chalmers och HDK och har, tills nyligen, varit verksam i Göteborg.

• Formbärare är person/er, organisation/er eller företag som på olika sätt spelar en stor roll för utvecklingen av form- och designområdet i sin region. Svensk Forms 13 regionalföreningar utser varsin Formbärare i samband med föreningens födelsedag den 6 oktober. Formbäraren får stolt bära titeln i ett år framåt.
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng