After Work Svenska Tecknare och Illustratörcentrum med föreläsning av Ekta

Välkommen på Göteborgsrelease för ett nytt nummer av tidningen Tecknaren, i kombination med after work och samtal, arrangerat av Svenska Tecknare Väst och Illustratörcentrum Väst.

Kvällens samtalsgäst är Daniel Götesson, verksam under namnet Ekta, en mångfacetterad konstnär som har uppmärksammats internationellt för verk och väggmålningar utställda över hela Europa, och även har arbetat med offentliga konstinstallationer för olika kommuner i Sverige. Han kommer att prata om olika slags uppdrag, gatukonst, konst och illustration, och hur det funkar att arbeta med både egna konstnärliga projekt och illustrationsuppdrag.

Nummer 2 2018 av Tecknaren innehåller bland annat ett porträtt på statistikjournalisten och illustratören Mona Chalabi på The Guardian i New York, ett reportage om den svenska självbiografiska serieromanen, en essä om den tecknade linjen, och en analys av dokumentära serier.

Vi ses från klockan 18.00 torsdagen den 19 april i foajén på Atalante, Övre Husargatan 1 i Göteborg, atalante.org. Det är öppet för alla och fritt inträde.
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng