ADA gör: En kväll om lokalt mode

Välkommen till en kväll om och för Göteborgs modebransch! Hur ser egentligen Göteborgs modebransch ut och, hur funkar det att producera lokalt egentligen? Vi har gjort en rapport över Göteborgs modebransch som vi gärna vill presentera, och vi vill i samband med det också lyfta ett ämne som många intresserar sig för, nämligen lokal mode/textilproduktion. Vilka finns det, hur gör man och hur är det att vara en producent i Sverige idag?

Göteborgs modebranschnätverk i samarbete med ADA och Svensk Form Väst bjuder den 18:e april in till en kväll om Göteborgs samtida och framtida modebransch. Vi ses i Formpilots lokaler på Föreningsgatan 2, Göteborg.

Karin Persson och Victoria Cleverby från ADA presenterar den rapport som nyligen släppts om Göteborgs modebransch ”Göteborgs modebransch – en underdog eller ett modelejon”.

Efter lite mingel så blir det panelsamtal för att prata om möjligheterna till lokal produktion i Västra Götalandsregionen.

I panelen sitter:
- Linda Jöfelt, grundare och ägare till lokala modemärket Dughult, som producerar i Sverige.
- Christian Lundell, VD på Nordiska Textilakademin som bl a driver sajten Make Works, där lokala producenter kartläggs och presenteras.
- Felicia Lundberg, en av grundarna till producenten Textilstudion, baserad i Borås.

Moderator:
Karin Persson, ADA samt Modebranschnätverket

-----------------------

Kvällen pågår mellan 17.30 och 19.30 och vi bjuder på lite mingelmat/dryck.

Det är gratis att vara med, och alla är välkomna men något begränsat med platser. (Ståplats kan bli aktuellt.) Därför vill vi gärna ha din anmälan till info@adasweden.se (först till kvarn).
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng