Vill du vara med på Pecha Kucha?

Fyra gånger om året ordnar vi Pecha Kucha Night på Park Lane i Göteborg. Fyra gånger om året söker vi personer med starka berättelser eller idéer som kan inspirera andra. Det behöver inte vara kreatörer i den klassiska bemärkelsen, mer inspiratörer och sådana som brinner för sin idé. Vi har haft spännande VDs, seglare, psykologer, sportdårar, tjänstemän OCH naturligtvis en hel supermassa fantastiska kreatörer på plats. Nu söker vi dej som också vill berätta just din historia i detta sammanhang!

Hör av dig till katarina.clase@businessregion.se om du är intresserad. Men läs nedan först för lite bakgrundsinfo.

Såhär går det till rent konkret: Som talare har du har 20 bilder i din presentation, som var och en visas i 20 sekunder (förinställt). Vi får bilderna av dig i förväg och gör i ordning presentationerna i ett flöde. Här kan du se ett exempel på en presentation, av Taste for waste som gör smycken av återbrukat material. Vi tar inget inträde och det utgår inget arvode. Däremot bjuder vi på mat, ett glas vin och lite trevlig samvaro strax innan vi kör igång. Nästa gång är den 21 november. Sedan kommer det vara fyra tillfällen under 2018.

Publiken består av mestadels kreatörer men det kommer väldigt olika slags människor och lyssnar. Det brukar komma ca 2-300 pers varje gång. Det blir högt tempo, nerv och inspiration, och förhoppningsvis mål och mening.

Pecha Kucha är det japanska för ljudet av "chit-chat" alltså babbel, och konceptet som startades i Tokyo av arkitektkontoret Klein Dytham 2003 finns nu över hela världen. Pecha Kucha Göteborg var en av de tidigare konceptägarna och vi gjorde vår första presentation 2006. Nu är vi uppe i 55 stycken snart! Syftet är att sprida viktiga tankar och låta kreativa människor mötas. Rörelsen betyder mycket ur demokratiperspektiv såväl som ur kreativt perspektiv.

Läs mer på Pecha Kuha Göteborgs hemsida, om du vill fördjupa dig i konceptet, eller titta på våra presentationer på Youtube.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng