Bild: Konstform

Vårt nya nyhetsbrev - Konstform!

Nyhetsbrevet från ADA som vi känner det sen många år tillbaks är dött - men länge leve Konstform! Vi har under en längre tid stöpt om nyhetsbrevet till att få en annorlunda form, där vi kan vara mer flexibla med innehåll och utveckling. Nu är det klart och vi ger er Konstform!

Konstform kommer ut som tidigare - en gång i månaden, och det innehåller tips på saker som händer över hela Västsverige. Vi kommer säkert tipsa om mer än så dessutom, eftersom det finns så himla mycket bra! Denna månaden har vi bland annat pratat med en ung framtida kreatör, kollar upp vad frugal innovation är och samlat en lista för de som vill söka EU-bidrag. Plus rave, julmarknad och en middag för 200 nationaliteter. Vi är mkt stolta! Men feedbacka gärna ris och ros! (Och tips, vi är ju alltid nyfikna!)

Och vi har ju också Konstformspodden, som är inne på sitt tredje avsnitt nu. Temat för månaden är pengar. Ina Lundström har bland annat pratat sedeldesign med Snøhetta och hur man kan leva på att instagramma.

Här finns nya Konstform!

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng