Bild: ADA

 Bild: ADA

Lokalt

Vår, vår, vår!

Publicerat 2012.03.23

    Visst det kanske kommer snö igen, men nu kan man väl bara få glad för våren och värmen som har kommit stan. Ni som inte ska ut och sätta tulpanlökar och gå långpromenader kan ju kolla här för några tips. Och det kan man ju faktiskt göra även om man ska sätta tulpanlökar och ta långpromenader.

    Röda Stens konsthall har fått ny utebelysning och vill gärna att ni kommer ner och firar detta med dom från 19:00 fredagkväll. Dessutom har de vernissage för Salongen 17-20, 50 unga kreatörer visar måleri, filmkonst, ljudverk och installationer. Dj Pollock spelar kl 18-20. Fri entré för alla under 25 år. Valfri entré för alla andra!

    Vid 13:00 på lördag har Röhsska vernissage för utställningen Varje bild berättar en historia. Handlar om människan och hennes omgivning genom framförallt textil gestaltning. Här ligger en inbjudan för två: http://bit.ly/FOhqTa
    http://www.designmuseum.se/varjebild.htm

    Jeanette von Kustos har vernissage för nya målningar på Galleri 20, Långedragsv.20 i Kungsten.

    Konstrea! Kom och köp, fin-fin konst för under en femhundring! Kreativa kollektivet Östra testar vad som händer när man sänker penningvärdet på konst? Blir det fult och folkligt eller folkfest?
    18:00, lördag & söndag på RUM 26, Tredje Långgatan 26. 

    Skapar-LAN på Falkenbergs museum, lördag och söndag. Det handlar om handarbete, ta gärna med ditt egna material, men annars finns det att köpa där.
    http://www.daucusdesign.se/images/stories/Skaparlan_Inbjudan.pdf