Bild: Fompilot

Vad ska vi göra i FORM-piloten?

På onsdag den 6/12 17.30-19 har vi en Formbar i vår nya samarbetslokal, FORM-pilot där vi har tänkt att formfältet ska kunna förenas ochg samarbeta. Då bjuder vi in alla intresserade att komma och dela med sig av sina tankar kring FORM-pilot, både organisationer, och som enskilda.

I en avslappnad och trevlig afterwork-stämmning kommer vi att träffas för att lära känna varandra och spåna på vilka aktiviteter vi vill göra i lokalen under perioden FORM-pilot existerar (1 dec-28 feb, eventuellt också mars) Vi är nyfikna och öppna för alla era idéer och förslag!

Vi bjuder på lite snacks och dryck från baren, vi kommer inleda med att presentera FORM-pilot lite kort, och alla olika organisationer som finns på plats kommer också att kort presentera sej. Sedan kommer vi samtal om vad vi kan göra tillsammans, och annat som vi känner för att prata om!

De organisationer/nätverk vi vet som ni kommer är:

Svensk Form Väst
Sveriges Arkitekter Västra Götaland
ADA/BRG
VGR
Kollektivet Föreningsgatan 2
Omforma
Folk och Form
Konsthantverkscentrum
Illustratörscentrum
Svenska Tecknare

...

Du är självklart välkommen! Om du representerar en annan organisation maila till: hej@formpilot.se

Läs mer här

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng