Foto: epSos.de via Flickr/Creative Commons

 Foto: epSos.de via Flickr/Creative Commons

ADA TYCKER

Vad får du allt ifrån?

Publicerat 2016.02.01

  • ADA

Det är inte bara kreatörer som är kreativa (förstås). Men kreatörer lever på sin kreativitet, att ständigt hitta på nytt, vare sig man vill eller inte, oavsett om man är inspirerad eller ej.

Och det har väl de flesta lärt sig, att man inte kan sitta och vänta på vad som ska komma, utan att man måste vara sin egen motor. Och tack och lov finns det ju knep och metoder för att komma fram även när det känns omöjligt.

Vare sig du prokrastinerar tills du får så bråttom att du inte hinner tänka på om det verkligen blir perfekt eller om du börjar metodiskt och fint med problemformulering och funktionsanalys behöver du säkert påfyllning av ny energi ibland.

Kanske har du dina sätt att fylla på utan att du behöver tänka på det, men för en del så kommer det inte så naturligt. Då kan man behöva tänka till kring vad som ger inspiration så att man kan och vill fortsätta. För det är ju så otroligt olika vad som ger oss energi, från person till person och från dag till dag

Kanske kan något av det vi gör på ADA fungera som energigivare: träffa likasinnade, insiktsfulla branschspaningar, skarpa debattartiklar eller att själv bli framlyft.

Allt gott,
//Rasmus Heyman