Bild: Björn Höglund

Susanna Glenndahl Thorslund?

Sveriges Kommunikationsbyråer, eller Komm som de ibland kallas, har fått en ny styrelse, Susanna Glenndahl Thorslund från CP+B Europe är nyinvald så vi passade på att fråga henne lite om det nya uppdraget.

Hej, vad gör du Susanna?
Goddag! Jag är just nu mammaledig men har precis blivit invald i Komms styrelse.

Grattis!! Varför har du valt att ställa upp på det uppdraget då?
Tack! Det känns som ett superintressant uppdrag, dels för att få den fantastiska möjligheten att jobba med alla de duktiga människorna i styrelsen och dels för att jag nog kan bidra en del med mina erfarenheter från små, växande och stora byråer, nischbyråer och nu från den internationella reklambyrån, och dessutom från perspektivet Stockholm, Helsingborg, Göteborg och numera Europa. 

Vilka är de viktigaste frågorna för Komm enligt dig?
Att verka för ett gott branschklimat där den svenska reklamindustrin kan utvecklas, där talang kan växa och frodas och att göra Sveriges redan starka position på den internationella reklamkartan ännu starkare. 

Vad tror du att Komm kan göra för att uppnå det målet?
Mycket av det som Komm redan gör idag: inspirera, skapa mötesplatser för branschen, prata om och driva specifika branschfrågor och tillhandahålla stödtjänster och utbildningar. 

Vad vill du uppnå i styrelsen?
Jag vill bidra till att utveckla Komms verksamhet med fokus på en fortsatt stor nytta för branschen, en hög trovärdighet och en solid affär. Dessutom känner jag ett starkt engagemang för att få fram fler kvinnor på kreativa och strategiska roller i branschen. I dag är det på tok för få kvinnor på sådana roller och orsakerna är säkert många. Men branschen, kunderna och inte minst slutkonsumenterna skulle gynnas av en jämnare fördelning. Och så skulle det såklart bli ännu roligare att jobba i den här branschen också.

Vad hoppas du att Komm kan göra för Västsverige?
Inspirera, skapa och bjuda in till konversationer kring vad bra kommunikation är idag och kan bli imorgon, och hur vi kan driva utvecklingen framåt, kanske i samarbete med ADA?;)

Mycket trevligt! Vad önskar du av medlemmarna i Komm?
Ett fortsatt förtroende och en öppen och rak dialog om vad medlemmarna anser att deras verksamhet och branschen i stort behöver och önskar för stöd från Komm.

Ok, tack så mycket, ha en bra mammaledighet så länge då!

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng