Bild: Konstform/ADA

Radio ADA: Konstform

Vi är inte först. Och vi är inte helt klara. Men vi kommer under hösten lansera lite nya grejer, bland annat en podd. (Vi gillar att kalla den radio för det är ju vad det är om man inte stirrar sej blind på tekniken.) Varje månad kommer det komma ett nytt avsnitt med fokus på ett speciellt tema och med massor av göttigt från hela Västsverige (och kanske beyond). Vi kallar den Konstform, och den kommer så småningom ingå i ett större sammanhang av ett digitalt månatligt magasin.

Förmånligt nog för oss samarbetar vi i detta med Ina Lundström, journalist, som tidigare arbetat med bland annat Faktum och Hunger, samt driver podden Piskan och Moroten.

Redan nu finns en liten pilot, där hela idén presenteras, men första riktiga avsnittet kommer till månadsskiftet. Då är det tema Trä. Det kommer bli fantastiska möten med trä-lovers från både när och fjärran.

Lyssna på piloten här

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng