Bild: theblackdog20171/Flickr Creative Commons

Nordiska designers kartläggs

Vad finns det för slags designers i Norden, vilken utbildningsnivå och hur jobbar dom? Detta är än så länge lite okänt rent kvantitativt men nu har de stora nordiska designorganisationerna, med SVID som svensk representant, dragit igång projektet Nordic Design Resource, som inleds med en webbaserad undersökning kring detta. Så in och svara, du som identifierar dig som designer! (Pågår till den 24/9.)

De medverkande organisationerna är: Dansk Design Center, DOGA - Design og arkitektur Norge, Design Forum Finland, Iceland Design Centre samt SVID.

Undersökningen riktar sig till alla som är designers, dvs personer från alla områden som använder kunskaper och metoder i design, personer med eller utan formell designutbildning, personer med designkunskap som inte använder den just nu (till exempel på grund av att de arbetar i ett annat område eller är arbetslösa).

Här är mer info om undersökningen och här är formuläret

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng