Bild SJ Walton/Flickr Creative Commons

Mentorer sökes till nyanlända tjejer

Interact letar efter mentorer bland kreatörer och i kultursektorn. En mentor blir en förebild för någon av medlemmarna och får möjlighet att stötta henne personligen. Interact är ett nystartat Arvsfondsprojekt från KFUM Göteborg som stöttar nyanlända tjejer i åldern 16 - 25. Målet är att tjejerna ska stärka sin identitet och självkänsla samt komma ut i studier och arbetsliv.

För att bli mentor vill vi att du ska identifiera dig som tjej eller kvinna och själv ha liknande erfarenheter som vår målgrupp, av att ha bytt land eller på annat sätt kunna identifiera dig med deras bakgrund. På onsdag kväll (18-20) blir det en kickoff för de som är intresserade av att delta i Interact, både från målgruppen och mentorer. Kickoffen är på Café Repris. Skicka ett mejl till interact@kfumgoteborg.se om du vill vara med.

Läs mer här

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng