Material från Work in peace

Vi hade en mycket populär mötesplats i förra veckan, Work in peace kallade vi den. Vi bad Pål Dobrin, från Empaticus att skräddarsy en föreläsning och workshop om sinnets påverkan på kreatörer och den kreativa processen. Det blev en magisk kväll under takåsarna i Sockerbruket. Och nu finns det en slags dokumentation med tre guidade meditationer samt bakgrundsmaterial att ta del av för alla.

Kvällen i sin helhet handlade om hur sinnet påverkar oss och om den senaste forskningen på området, och vi fick även tillfälle att prova på ett par olika övningar. Pål beskrev hela området meditation som ett paraplybegrepp för olika metoder att faktiskt påverka sitt dagliga tänkande. I olika faser eller för olika problem kan man behöva träna sitt sinne, meditera, på olika sätt.

I materialet finner du Fokusmeditation, en meditation för ökad kreativitet samt en för ökad självmedkänsla

Här finns pdf:en

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng