Workarts

Stefan Meisiek kommer till vårt lunchseminarium onsdagen den 12 maj kl.12.00 - 13.00.

Stefan är en av världens ledande professorer inom Art and Management. Meisiek är för närvarande verksam vid School of Economics and Management, Universidade Nova de Lisboa. Från och med nu i sommar blir Stefan Associate Professor of Leadership vid Copenhagen Business School.

Hos oss talar han under rubriken The Workarts.  Under de senaste åren har man sett en ökning av konstbaserade initiativ i organisationer (ett område som kallas just Workarts).  Stefan beskriver begreppet och förklarar hur det påverkar sätt att se och förstå saker.

Presentationen och efterföljande samtal är på engelska. Vi är på HDK, Kristinelundsgatan 6-8 i Göteborg.

Lunchen tar du med dig eller köper hos oss. Vi fixar vad vi behöver i vegetarisk eller icke vegetarisk väg. Ta med dig 50 kronor i kontanter så går allt mycket snabbare.

Anmäl dig till info ADA senast den 8 maj.

Lunchseminariet är ett arrangemang av ADA och Business & Design Lab. Business & Design Lab är ett samarbete mellan HDK och Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng