Bild: Tadson/Flickr Creative Commons

Kulturens roll i platsutveckling?

Nu sjösätts en samverkansplattsform för kulturdriven platsutveckling. För dig som arbetar du med utveckling, attraktivitet och samhällsfrågor i en kommun i Västra Götaland? Det hela startas upp med fyra seminarier i januari och februari. Anmälan till samtliga dessa senast den 27/1.

Idag pratas det mycket om platsutveckling och kreativa näringar. Städer, kommuner och orter drömmer om att en kreativ utveckling skall uppstå på just deras plats. I verkligheten sker det sällan av en slump. Vill man att enskilda initiativ skall få ett genomslag kräver det ett långsiktigt arbete och att man tar sin utgångspunkt i den specifika platsens förutsättningar och aktörer. Västra Götalandsregionen och kommunalförbunden samordnar sig för att tillsammans stödja kulturdriven platsutveckling.

Läs mer om det hela och anmäl dig här.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng