Bils: Kolla!/Svenska tecknare

Kolla! 2016 har öppnat

Är du grafisk formgivare, illustratör, animatör, serietecknare, art director, eller student vid skolor för grafisk formgivning och illustration? Nu har tävlingen Kolla! 2016 öppnat och du kan tävla med arbeten som har publicerats under perioden 31 januari 2014–31 januari 2016. (För studenter gäller delvis andra krav, men samma period.) Man kan tävla i kategorierna grafisk design, illustration och rörlig bild.

Tävlingen öppnar den 1 mars och du kan skicka in bidrag till och med den 14 april och det är kostnadsfritt att delta. Här ser du vilka som vann Kolla! 2014, den senaste omg¨ngen av tävlingen. Tävlingen arrangeras av branschförbundet Svenska Tecknare, som organiserar Illustratörer, grafiska formgivare, animatörer och serietecknare.

Läs mer om Kolla! 2016, kategorier, underkategorier och regler, här

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng