Bild: Julia Cederqvist

Innovationshöst

Det är i mötena där man inte vet slutresultatet som det kan skapas nya idéer, produkter eller kontakter. ADA kommer i höst att genomföra fyra både spännande och intressanta träffar där du kan få nya idéer, ny kunskap och nya möten. De kommande månaderna går i innovationens tecken.

Vi vill se till att människor med olika kompetens och bakgrund möts som är nyfikna på varandras kunskap och erfarenheter. Här är våra kommande aktiviteter:

--------------------------

- Lunchföreläsning den 14 oktober på HDK i Göteborg med Professor Leon Cruickshank från Imagination Lab på Lancaster universitet.

- Rundabordssamtal den 20 oktober med deltagande företag från ScanPack mässan i Göteborg och kreatörer. Samtalet kommer under två timmar att bland annat handla om hur tidigt kreatörer kommer in i designprocessen, hur företagen arbetar med kreatörer och hur kreatörer vill att företagen skall verka. En viktig fråga är om vi kan få till fler innovationer i Sverige  om samarbetet mellan företag och kreatörer ökas.

- Två halvdagars innovationslab den 25 och 26 november med professor Leon Cruickshank. Temat kommer att vara hälsa och service i offentlig och privat sektor. OBS! Ändrat till våren 2016!

- En heldags innovationslab den 8 december med lantbruksföretag och kreatörer på AGRO Väst i Skara.

--------------------------

Håll utkik efter kommande nyheter och utskick för anmälan. Många av aktiviteterna har ett begränsat deltagarantal.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng