Foto: ADA

 Foto: ADA

ADA gör

Hjälp med upphandlingen (kort varsel)

Publicerat 2015.02.17

  • ADA fokus: Upphandling
  • Göteborg
  • Kommunikation

Göteborgs stad är på gång med nya ramavtal kring kommunikation nu. 2011-2013 har staden köpt tjänster för ca 36 miljoner kronor. Vi hoppas att många av er kommer vara med och lägga anbud.

Vi på ADA får tyvärr inte vara med att underlätta genom workshop eller liknadem eftersom vi är del av staden och därför omfattas av avtalen. Men vi kommer hålla ögonen öppna och berätta för er när vi ser möjligheter för er att få hjälp från annat håll. Och nu finns det två tillfällen mycket snart, det ena redan i övermorgon (19/2) och det andra nästa vecka (24/2). Ledsen för kort framförhållning men vi fick just informationen.

Nu på torsdag leder David Schreiber och Sara Karlsson på Gärde Wesslau Advokatbyrå ett frukostseminarium i samarbete med Sveriges Kommunikatörer. Ni får handfasta tips och råd om hur ni som litet/medelstort företag i en kreativ bransch utformar ert anbud på bästa sätt för att gå vinnande ur nästa upphandling. Det kommer finnas gott om tid att ställa frågor så tänk ut några redan nu och ta med till seminariet. Seminariet riktar sig även till kommunikatörer inom offentlig sektor som kommer i kontakt med upphandling i någon form. Seminariet hålls hos Gärde Wesslau på Kungstorget 2, den 19 februari kl. 08.30 - 09.30. God frukost serveras dessutom mellan kl. 08.00 - 08.30 så ta chansen på kort varsel!
Att vinna en upphandling>>

Och den 24 feb har Upphandlingsbolaget en informationsträff kring sina tre stora upphandlingar av kommunikation. Det gäller PR- och kommunikationstjänster, Redaktionella kommunikationstjänster och Reklam- och marknadskommunikationstjänster. Syftet är att förklara de olika avtalsområdena, bakgrunden till upphandlingen och för att underlätta ansökningsförfarandet.

Linda Thilander, ansvarig upphandlingsledare på Upphandlingsbolaget håller i mötet också finns det med en upphandlingsjurist och en upphandlingsledare som tidigare arbetat på upphandlingsstödet TendSign. Informationsträffen kommer att hållas på Lisebergsteatern klockan 9.30- 11.30, tisdagen den 24 februari. Registrering sker från klockan 9.00. Max två pers per företag. Sista anmälningsdag 20feb.

Klockan 9.30 börjar direktsändning av mötet som går att nå via Upphandlingsbolagets hemsida www.uhb.goteborg.se. Man kommer att kunna ställa frågor via en sms-tjänst. Alla frågor som kommer in kommer att dokumenteras i upphandlingsstödet så att alla potentiella leverantörer till staden kan nå både frågorna och svaren i efterhand.
Upphandlingsbolagets informationsträff>>

 

Här kan du läsa mer om hur ADA driver frågan kring offentlig upphandling av kreativa tjänster>>