Linda Spåman men sin bok; Ett misslyckat självmord i Mölndals bro

  Linda Spåman men sin bok; Ett misslyckat självmord i Mölndals bro

Lokalt

Helgtips v.6

Publicerat 2011.02.04

    Givetvis kan man kolla på film och hänga i festivalbarar hela helgen. Men festivalyran verkar ha spridit sig. Det finns otaliga releasekalas och vernissager i Gbg den här helgen. Här kommer några tips.

    Helgen rivstartar Ikväll med vernissage för Tomas Ferms utställning Livvakten och nya målningar kl 17:00 på Galleri PS, Kaponjärgatan 4 i Haga.

    Och 17: 30 kan du höra Alan McGee på Lagerhuset. Han grundade av det skivbolaget Creation Records med artister som Oasis, Ride, Primal Scream, My Bloody Valentine, The Jesus and Mary Chain, Teenage Fanclub och Saint Etienne.

    18:00 börjar releasen för Linda Spåmans bok Ett misslyckat självmord i Mölndals bro på Hotell Flora, Grönsakstorget 2. Under kvällen bjuds det dessutom på den skönsjungande Maria Kask med ensemble samt prosecco och tilltugg.

    På lördag blir stort party på världskulturmuseet. FAN-TASTIC! - en hyllning till filmerna vi älskar och fansen som älskar dem.  DJ-maraton, fan-art på väggarna, tävlingar, liveunderhållning och release för antologin VAD GÖR DE NU? om vad filmkaraktärer gör nu för tiden.

    Releaseparty för Lost in Migration; en antologi med personliga historier och texter kring temat exil. på L'Assassino, Andra Långgatan 35. Lördag 18:00-23:00.