Foto: ADA

Helgtips v.48

Tomtarna börjar samlas och snart tar de väl över hela stan. Andra advent på söndag så nedräkningen har ju redan kommit ganska långt...

Ikväll; fredag den 3 dec spelas den sista föreställningen av Jag är en annan på Angereds Teater.  Därefter intar två grymma scenpoeter foajéscenen: SM-mästaren i Poetry Slam 2010 Niklas Mesaros och Klara Sjögren Holtz. Förutom egna verk hoppas vi på tolkningar på Arthur Rimbauds poesi. Precis som alltid gäller föreställningsbiljett som biljett till efterhänget, fika och bar.

Och både Valand och HDK har öppet hus på fredag. På Valand visas hela tre utställningar samtidgt. Och på HDK visas resultatet av vårt samarbete med APFEL.

Också firar Butiken bakom Hagabion 1år, formge med Creatables, häng ut och lyssna på musik, 18-22 på fredag.

På fredag har dessutom Markus Duncker Axelsson vernissage på Laundry room, Karlavagnsgatan 11, Anton Kristiansson spelar skivor. Ta med 20-lappar.

Röhsska visar årets Bruno Mathsson-pristagere; Thomas Bernstrand. Utställningen har vernissage på lördag kl 14:00. I utställningen visas möbler, lampor och andra produkter från hans senaste tio verksamma år.

Det är julmarknad på Göteborgs remfabrik på lördag 11-15. Olika hantverkare gästar Remfabriken och där finns små och stora klappar tillverkade av fabrikens band, spetsar och handduksväv.

Haga med omnejd kör också hårt på julstämning. Mycket runt Nygatan men sling gärna upp till området på andra sidan Skansen Krona också. Cecilia Nilsson har tillexempel öppet sin atelje på sveagatan 12 öppen 12-16 både lördag och söndag. Men även andra butiker och ateljeer på gatan håller öppet.

För övrigt kan ni ju känna till att GBG Wrestling ynglar av sig i helgen. I första upplagan av STHLM Wrestling möter Don Kalif Aguila Roja och Hank Havoc möter Big Machine.

Dessutom kan ni börja förbereda er för måndagens Pecha-Kucha Park Lane, kolla in talarlistan.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng