Foto: ADA

Helgtips v.41

Snart är vintern här men än är det en fin klar höst. Göteborg bjuder på konst, kompostoring, nylagad skördesoppa, teaparty och 100 ton betong hela natten.

På lördag 10-16 bjuder Robert Kalmar in till kompostdag på odlingskooperativet i Mölndal och det bjuds på skördesoppa.

Och framåt lördagkvällen blir det premiärfest för Klubb 100 ton betong från kl 22.00 till sent i Fiskhamnen. E-posta namn för att hamna på gästlistan till klubbcardboard@gmail.com.

Artspace and us bjuder in till teaparty och lördagsvernissage med cupcakes, franska macarons och vin. Karolina Palmér visar En stund för sig själv kl. 12 – 17 på Södra vägen 30.

På måndag är det inte helg längre men nästan. Dessutom är det Food for thought 12-18 på Backa Kulturhus, Selma Lagerlöfs torg 24. Det finns fin soppa som man betalar med  idéer, tankar eller minnen. Det finns en Framtidskikare där man kan måla upp bilder  av det framtida Backa. Man får prova mat från hela världen och lämna sina recept till en kokbok med Backarecept. Och det hela är ett samarbete mellan forskningsprojektet IngreppHDK, Backa Kulturhus, Unsworn Industries och Matpalatset. Sprid särskilt till alla Backabor.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng