Ekta har vernissage med utställningen Heaps på Nordhems konst 12-19 på lördag.

Helgtips v.38

Idag är det Forskarfredag med Seamhack i Nordstan 12-17, det blir klädbyte -Swap-o-rama, redesig av dina gamla kläder med designstudenter och Christer Fuglesang kommer och pratar om rymdkläder!

På lördag blir det Majornadag på Karl Johans torg på lördag mellan kl. 12-16.30. Det blir scenuppträdanden, loppis, eko-handel, skatetävling, hoppborg, basketturnering, taekwondo, fotboll, scoutaktiviter, lekar, dramaövningar, äppelmust och mycket mycket mer.

På Svea ,Viktoriagatan 1, blir det fransk pop från 60-talet och framåt. Lördag 22:00.

Ekta har vernissage med utställningen Heaps på Nordhems konst 12-19 på lördag.

Alla Deadheads kan dra till Trucken på Karlavagnsgatan 13 Lindholmen på lördag kväll Det blir en kväll tillägnad Grateful Dead. Banden Den Stora Vilan, The Mushroom Pickers och Reform tolkar deras musik med improvisation och spontanitet. Öppnar 21:00. Men tänk på att Truckstop Alaska är en medlemsförening. Du måste alltså vara medlem för att komma in. Om du inte redan är det så kan du bli det på www.truckstopalaska.com. Det räcker att bli medlem en gång, alltså ingen OSA-lista. Priset för kvällen är 80 kr

El-kretsen har utropat den här här helgen till återvinngshelg för elskrot, så töm dina lager och kolla var du kan lämna det.  

Dessutom besöker Göteborgstidskriften Pervers kroki Skissernas Museum i Lund på lördag. Och så är det ju fest för årets festivalaffisch från filmfestivalen.

Härlig helg va?!

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng