Helgtips v.37

Höstrusk, kan vara ganska mysigt… Det händer dessutom en hel del roliga grejer i stan!

Ikväll är det t.ex Picknick-afton på Oceanen. Trevlig annorlunda utekväll. Man tar med sig egen favoritmat, dryck och vänner och avnjuter sedan musik och samtal i picknickformat. Borden är dukade, kandelabrarna tända och porslin finns att tillgå.
Sångerskan Jessica Winnberg valt ut sina favoritkärlektlåtar ur 30-talets jazzskatt. De framförs tillsammans med pianotrion som består av Sven-Erik " Svenna" Dahlberg piano, Stefan Wingfors bas och dragspel och Johan Håkansson trummor. 100 spänn i dörren.

Ikväll öppnar dessutom utställningen Kimono Fusion på Världskulturmuseet med stor baluns. En liten bit Tokyo mitt i Göteborg.

Ut och cykla!
Manifestation för att Göteborg ska ändra sin trafikpolitik. På lördag samlas cyklister i Bältesspännarparken kl 12.00 varifrån ett demonstrationståg trampas igång kl 12.30. Det cyklar sedan Avenyn–Östra Hamngatan, från Götaplatsen till Brunnsparken. Cyklar i alla dess former är välkomna!

Efter det kan man cykla rka vägen till heden för kl tre blir det fotbollsuppgörelse mellan präster och imamer -Muslimer, Sikher och Kristna i mixade lag. Kommentatorer: Pontus Bäckström & Glenn Hysén

Men kl tre på lördag samlas också alla scooterfans på Götaplatsen för Scooterns Dag med samling . Ikväll (fredag är det uppvärmning på Svea (gamla Klara). Lördags schemat ser ut så här:
Götaplatsen 1500-1515
Strömmingsluckan 1545-1730
Tikibaren 1800-2100
The Pied Piper Soul Club 2100-0300

Dessutom är det ju som bekant val på söndag, därför är det också valdag på Naturhistoriska museet hela helgen. Valen är öppen!

Trevlig helg!
//ADA

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng