Bild: ADA

 Bild: ADA

Inspiration

Hösthelg och fullt av kul!

Publicerat 2012.10.11

    Egentligen räcker det väl att gå ut och titta på alla färger som naturen bjuder på, men det händer ju så mycket mer! T.ex. mer än du hinner men på Göteborgs Kulturnatta ikväll. Så mycket att det är svårt att få en överblick? Misströsta inte, här kan du sätta ihop ditt eget Kulturnattaprogram. Och på lördag är det Kulturnatta i Alingsås.

    Också har Paletten release i kväll på Lindholmens verkstäder 18:00-22:00. Föreläsning om filosofi, magi och konst förstås. Också lite party på det.

    Har du inte koll på Lindholmens verkstäder? - De har funnits i ungefär två år, plattform för både produktion och utställningar. Här huserar en go gäng! Bland andra byggvilden Torsten Ottesjö, grafiska formgivarna Jonas Fridén & Pascal Prosek, Matthew Rana konstnär och lärare på Valand i teori och publikation, Carl-Oscar Sjögren, scenkonstnär som håller på att göra om en gruva till konstområde i Ställberg. Och några andra ex HDK:are. Lite som en extra arbetsplats, men inte så mycket just för datorjobb. Värt att kollas in!
    Läs mer här.

    Nöjesguiden, BoråsBorås AB & Marketplace Borås har Modeparty på Yaki-da, Göteborg fredag 20-23. Det blir vernissage av Elin Eng, vinnare av Show Up Fashion Award 2011 och modevisning av Josefin Strid och Billy and I. Läs mer.

    Vernissage för hedberg/sjöqvist - vol. 1. Lördag 13:30-16:30 på Macforum, Östra hamngatan 16, Göteborg
    Utställning, livemusik, dryck och tilltugg, mer här.

    Effektverket fyller fem år! Tung line up som hyllning till alla som genom åren gjort Göteborg till framtidens hemstad. Props från Göteborgskarnevalen, Robert Leiner, Jean-Louis Huhta och många många fler. På Hisingen, men maila namn till effektverket@yahoo.com för vägbeskrivning, prioriterad lista. 20.00 till mkt sent.
    100 pixs i dörren -Support the underground.

    Konstauktion i Kullavikskyrkan till förmån för Pambazuko Children Home på söndag. Musikgudstjänst kl 11, brunch kl 12 och auktion kl 13. Pengarna går oavkortat till barnhemmet. Extra visning på fredag, 12 okt, kl. 17-19 då kan man också lägga bud