Sweethearts

Helg igen!

Och dessutom alla hjärtans dag på söndag … Men på fredag är det party, bokningsbolaget Halleluja artistbokning firar 1år kalasStyrbord Babord AKA båten.

På söndag (alla hjärtans dag) bjuder Röhsska på en speeddejting arena, men den som söker en romans med design profil kan bli besviken. Snarare verkar det handla om att hitta ett kreativt sammanhang som någon att dela ateljé med, en samarbetspartner men också vänner eller kanske något helt oväntat. Arrangemanget genomförs av Röhsska museet, Göteborg & Co, Chalmers, Göteborgs universitet och Göteborgs Förenade Studentkårer.

Röhsska sätter upp stolar mitt emot varandra varav ena sidan förblir sittandes och den andra sidan byter stol efter ca 5 min. Tanken är att man ska presentera sin önskning/förening/ idé/efterlysning för varandra och när klockan ringer går man vidare till nästa stol. När rundan är klar så tar vi paus och möjlighet finns att fortsätta prata vidare med varandra alt tipsa om nätverk el andra personer.

Dessutom kommer det finnas väggyta att sätta upp efterlysningar (finnes/önskas) och en station för snabba diskussionsfrågor.

Vill du boka en stol? Det kommer att droppa in en hel del människor, men de söker några som definitivt vill sitta på en stol. Maila Louise Brännström på Röhsska museet så berättar hon mera: louise.brannstrom@kultur.goteborg.se  
031-368 31 59.

Om man är nyfiken men inte riktigt vill vet om man vill speeddejta kan man bara hänga ut, fika och lyssna på jazzmusik.

Röhsska museet ,12-16 söndagen den 14:e februari.

 

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng