Bild: Fredrik Malmlund

Hej vad gör du Patrik Wermelin?

Modebranschnätverket i Göteborg som vi startade upp hösten 2016, har nu tagits över av TEX! by Marketplace Borås, vilket känns väldigt bra. TEX! är den nya versionen av Marketplace Borås och vi haffade Patrik Wermelin, projektledare på TEX! och den som kommer rådda alla nätverksträffar, för några frågor.

Hej Patrik, vad gör du?
Hej, just nu sitter jag och förbereder kvällens Textilbaren på Pumphuset i Borås. Igår hade vi premiär i Gbg för samma koncept så det är full fart. Annars är det en hel del arbete med Modebransch Gbg, det har tagits en del spännande kontakter som kommer, om allt går som planerat, att innebära en boost för nätverket.

Berätta om TEX!, hur gick det till när ni förändrade namn och varför?
Vi kände att vi behövde bli mer inkluderande geografiskt, vi har en bra verksamhet som vi vill utveckla inom regionen och då kändes det rätt att skapa en plattform med ett namn som hintar mer till vad vi arbetar med

Hur har mode- och textilföretagen i Borås och Sjuhärad haft nytta av er hittills?

Vi har skapat ett forum för samverkan som i sin tur har lett till nya affärsmöjligheter för ett flertal av våra medlemsföretag. Vi sprider även kunskap genom att erbjuda våra medlemmar kompetenshöjande föreläsningar i relevanta ämnen.

Vad kommer ni hitta på för skoj i Göteborg nu framöver?
Oj! En massa skoj! Den 3 oktober har vi en intressant föreläsning på Tillskärarakademin Gbg. Det är Kenneth Qfvarnström varumärkesstrateg, affärsdesigner och creative director. Han är också medlem i en tankesmedja i Kalifornien med fokus på handel och mode. Han pratar om varumärkesbyggnad inför framtiden. Sedan har vi ett par Textilbarenevent, den 24 okt på Wine Mechanics i Gamlestan och den 28 nov på Vegabryggeriet på Ringön. Sedan har vi ytterligare seminarier under hösten, info om dessa kommer i våra kanaler.

Vilka får komma på era träffar, är det slutet för enbart medlemmar?
Det är både och, Textilbaren är öppet för alla och även vissa av våra seminarier. Medlemmar har naturligtvis tillgång till en större del av våra aktiviteter och erbjudanden. Så bli medlem

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng