Bild: ADA

Göra saker på Formpilot?

Just nu testar vi på ADA, tillsammans med Sveriges Arkitekter Västra Götaland och Svensk Form Väst, att samarbeta i experimentet Formpilot i Göteborg, i samverkan med arkitekturkollektivet Föreningsgatan 2. Vi vill gärna visa upp det för dig!

Formpilot är en test för att se hur det går för organisationer inom formområdet att samarbeta med en fysiskt mötesplats. Vi hoppas kunna lägga grunden för en mer långsiktig samverkan inom fältet med fokus på Design, Mode, Arkitektur och Konsthantverk.

Lokalen är öppen och gratis att använda till utställningar, seminarier, workshops och liknande, både för organisationer och enskilda utövare. Det händer redan mycket men det finns också lediga tider kvar (än så länge). Lokalen är stor och ljus, med plats för både sittande föreläsningar och ustställningar och ligger i bottenvåningen av Jugendhuset, på Föreningsgatan 2 / Västergatan X.

Tisdag den 3 april vid 17:00 visar vi lokalen och förklarar mer om hur den kan användas och vad vi hoppas att den ska leda till. Hör av dig till info@adasweden.se om du kommer.

Varmt välkomna önskar vi på ADA tillsammans med Sveriges Arkitekter Västra Götaland och Svensk Form Väst!

-

Formpilot pågår till den 12/5 och finansieras av Sveriges Arkitekter Västra Götaland, Svensk Form Väst och Västra Götalandsregionen

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng