Bild: ADA

 Bild: ADA

ADA gör

Göra saker på Formpilot?

Publicerat 2018.03.22

  • ADA event
  • Inspiration

Just nu testar vi på ADA, tillsammans med Sveriges Arkitekter Västra Götaland och Svensk Form Väst, att samarbeta i experimentet Formpilot i Göteborg, i samverkan med arkitekturkollektivet Föreningsgatan 2. Vi vill gärna visa upp det för dig!

Formpilot är en test för att se hur det går för organisationer inom formområdet att samarbeta med en fysiskt mötesplats. Vi hoppas kunna lägga grunden för en mer långsiktig samverkan inom fältet med fokus på Design, Mode, Arkitektur och Konsthantverk.

Lokalen är öppen och gratis att använda till utställningar, seminarier, workshops och liknande, både för organisationer och enskilda utövare. Det händer redan mycket men det finns också lediga tider kvar (än så länge). Lokalen är stor och ljus, med plats för både sittande föreläsningar och ustställningar och ligger i bottenvåningen av Jugendhuset, på Föreningsgatan 2 / Västergatan X.

Tisdag den 3 april vid 17:00 visar vi lokalen och förklarar mer om hur den kan användas och vad vi hoppas att den ska leda till. Hör av dig till info@adasweden.se om du kommer.

Varmt välkomna önskar vi på ADA tillsammans med Sveriges Arkitekter Västra Götaland och Svensk Form Väst!

-

Formpilot pågår till den 12/5 och finansieras av Sveriges Arkitekter Västra Götaland, Svensk Form Väst och Västra Götalandsregionen