Bild: Jonathan Josefsson 2006

Galleri ADA

Jonathan Josefsson AKA Ollio är bildkonstnär och verksam i Göteborg. Nu har han blivit inbjudan till Röhsskas konsthantverksstaffet. Utställningen pågår till 21 februari. Dessutom ställer han ut på Galleri ADA kolla själv.

Jonathan har en MA i textilkonst från HDK och har sin bakgrund graffitikulturen där han har jobbat under namnet Ollio i mer än 10 år, och har tilldelats Carl Larsson-stipendiet för konstnärlig självständighet och Konstnärsnämndens arbetsstipendium. Nu målar han fortfarande men jobbar också i textila material som tuftade mattor.  

Han har tagit med sig erfarenheterna från graffitimålandet som en metod för bildskapande där han försöker koppla bort sin tankeverksamhet. Mer om Jonathan och hans verk finns på: www.ollio.blogspot.com.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng