Bild: FN

Frugalt innovationslab

Nu är det dags för ett ännu ett innovationslab med ADA. Den här gången dyker vi ner i ett förhållningssätt för att arbeta innovation med knappa resurser -  Frugal innovation. Frugal betyder sparsam, enkel, ekonomisk och kostar lite.

Helena Hansson som leder workshopen doktorerar i området och är redo för att sprida sitt evangelium. Kärnan i arbetssättet är inspirerat från de Kenyanska entreprenörernas innovationsprocesser som hon tagit del av under de senaste åren. Här kan du läsa en mer utförlig text om frugal innovation>>.

Det utmärkande är att anpassa sig efter en föränderlig situation, vara skalbar, utbyggbar och hållbar över tid, samt att bygga tillit, mening och sammanhang för de inblandade.

Labbet är till för att delge och låta deltagarna testa ett arbetssätt för hur man kan gå tillväga, men också för att skapa nätverk för framtiden. Vi utgår från FN:s 17 hållbarhetsmål, samt dina egna idéer och förkunskaper.

17 mars 13-16:30
31 mars 09-16:30
7 april 13-16:30

Hoppas att du kan och vill vara med. Vi håller hus hos BRG på Hamngatan 14 i Göteborg. Och det kostar ingenting att delta.

Det finns gott om lunchkrogar i närheten men vill du ta med egen mat går det bra att värma i mikron här. Vi fixar kaffe/te och frukt. Anmäl dig till info@adasweden.se. Det finns ett begränsat antal platser så vänta inte med att anmäla dig.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng