Bild: NASA on The Commons/Flickr The Commons

 Bild: NASA on The Commons/Flickr The Commons

Lokalt

Fredagspeppen

Publicerat 2015.04.24

  • Event
  • Göteborg

Vi kollade i vår Kalender (som är helt användargenererad och alla får lägga upp relevanta saker i) och såg att denna helgen är galet full med saker som händer! Tänkte därför återuppta Helgtipset som ett litet gästspel. Vem vet, kanske dags att återuppliva det igen?

Fredag 24/4

Idag fredag nyöppnar Klädoteket på (off) Bangatan, det är Mystery Cinema på Gothenburg Studios, på Galleri Sandell är det pop-up butik med smycken. På Two Little Birds ställer Pia Anliot ut, och på Konstepidemin är det tre olika utställningar: Parallella verkligheter, Puls och Yngelkammaren. Dessutom är det vernissage på Hammarkullen Konsthall för Ellinor Westins retrospektiv.

Lördag 25/4

På lördagen är det Prata! Jubileumssamtal Svenska Tecknare 60 år! på Pustervik, det är första dagen på á la Londons stora designmarknad på Auktionsverket Kulturarena, vernissage på Fotografi vid Akademin Valands examensutställning på Röda Sten, vernissage på Soulful Creatures på smyckesgalleriet Four, ytterligare smyckesvernissage: Yushu Souvenir på Nääs Konsthantverk.

Det är vernissage och öppet hus på Göteborgs konstskola, det är filmfestivalen GBG Shorts på Hey it's Enrico Palazzo.

Det är även denna dag Mystery Cinema på Gothenburg Studios, på Galleri Sandell är det pop-up butik med smycken. På Two Little Birds ställer Pia Anliot ut, och på Konstepidemin är det tre olika utställningar: Parallella verkligheter, Puls och Yngelkammaren.

Söndag 26/4

Det är Hanamifestival (Körsbärsträden blommar) i Botaniska trädgården.

På Galleri Sandell är det pop-up butik med smycken. På Two Little Birds ställer Pia Anliot ut, och på Konstepidemin är det tre olika utställningar: Parallella verkligheter, Puls och Yngelkammaren. á la Londons stora designmarknad på Auktionsverket Kulturarena, vernissage på Fotografi vid Akademin Valands examensutställning på Röda Sten.