Bild: Tobias Mandt

Examenstider

Många av skolorna ställer ut sina examensutställningar under maj-juni. Vissa har redan dragit igång och andra är snart över (Valand och HFF). Men som sagt, det finns ändå en hel del att se. Vi har samlat ihop de vi hittade men tipsa gärna om fler så lägger vi till!

Under våren och sommaren visar Stenebys kandidat- och masterstudenter sina examensarbeten i Steneby konsthall och i Trädgårdsföreningen i Göteborg.
Läs mer här.

Chalmers arkitektur visar också upp sina aktuella examensarbeten.
Här finns mer info

HDK ställer i år alla studenter ut samtidigt, och denna gången sker det på HDK och inte på Röhsska. Mellan den 2 och den 10 juni fylls skolbyggnaden av över hundra examensarbeten.
Läs mer här

Tillskärarakademin visar sina examensarbeten på tre olika ställen.
Mer info om detta här.

Textilhögskolans examensutställning visas examensarbeten av årets avgångstudenter inom mode- och textildesign på både kandidat- och masternivå.
Läs mer här.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng