Bild: 96tommy/Flickr Creative Commons

Englandschans

Intresserad av framtiden inom spel, animation och immersiv teknik? Vill du expandera ditt nätverk, och kanske arbete, till England? Nu finns chansen för dig som kreatör inom detta område att den 3-5 april åka med en västsvensk delegation med ett späckat schema till Gateshead/Newcastle i nordvästra England.

I Gateshead kommer det vara ett späckat program med bl a demonstration av innovationsnätverksnätverket Supernetwork, studiebesök på hypermoderna PROTO, Europas första center för emerging technologies (såsom AR, VR mm.) Dag två blir det mässan XRTGO, mässa för immersiva teknologier. Dag tre är det så speeddejting med intressanta lokala företag samt djupare info om hur västsvenska företag kan bli stöttade att utförska den engelska marknaden.

I korthet så betalar man själv för resekostnader (flyg, hotell och lokala resekostnader) men programmet och alla måltider ons-tors ingår i resan. Anmälan ska vara inne senast 25 mars!

Mer information finns att få hos Jesper Öhrn, Head of International Trade and Business Development, på Västsvenska Handelskammaren (som arrangerar denna resa tillsammans med bl a Västra Götalandsregionen).
jesper.ohrn@vastsvenskahandelskammaren.se
+46 727-418246

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng