Foto: Ola Kjelbye

En miljon i filmpris

Snart får Göteborg och regionen ett av världens största filmpris (i pengar). Det handlar om Göteborg International Film Festivals (GIFF) 22 år gamla pris Dragon Award Best Nordic Film.

Göteborgs Stad och Västra Götalandsregionen har tillsammans med GIFF gjort det möjligt att bidra till utvecklingen av den nordiska filmen.
 
Och nu bjuder de in oss att vara med att bidra!
 
Den 14 oktober klockan 18.30 arrangeras en galakväll med syfte att samla in pengar till priset. På programmet står mat, musik, Fredrik Lindström, Orvar Säfström, film av Hannes Holm och mycket annat.
 
Biljettpriset är 1200 kr och platserna är begränsade. Pengarna går till den nyinstiftade Göteborg International Film Festival Dragon Fund, som i första hand kommer att trygga prisets fortlevnad i framtiden, men vars medel även kan tillfalla nordisk film på andra sätt.
 
Läs mer och boka biljetter här.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng