Foto: ADA

En hel del på gång

Snart är sommaren här, men än har vi lite kvar att ge er. Här kommer vårt majprogram.

6maj
Sounds like branding, föredrag av Jakob Lusenky från Heartbeats International kring marknadsföring med ljud och musik. 18:00-19:00 på Bliss.

12maj
Lunchseminarium om Workarts på HDK med Stefan Meisiek en av världens ledande professorer inom Art and Management. från School of Economics and Management, Universidade Nova de Lisboa 12.00 - 13.00 på HDK. Lunchseminarierna gör vi i samarbete med B&DLab.

20 maj
Paneldiskussion om Gratisarbete bland kreatörer. 17:15-18:15 på Bliss
I panelen: Richard Dore (konstnär/illustratör), Svante Hjertén ( Evenemangschef på Göteborg & Co), Ulla-Lisa Thordén (säljtränare och författare), Mattias Åkerberg (copywriter/bloggare).
Moderator: Jesper Larsson ( Next Century Modern/ Pecha Pucha Göteborg).

25 maj
Handlar vårt affärsseminarium om upphandlingar. Advokater från Advokatfirman Lindahls berättar om den nya konkurrenslagen och svarar på frågor. Vi träffas på Lindahls17.30 – 18.30.

Det kostar inget att gå på våra aktiviteter, men man behöver anmäla sig till info.ada@businessregion.se. Det blir ofta fullt så vänta inte med din anmälan.

Sen ger vi er en Månadens Post från Bolivia och en ny branschspaning.

 

 

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng