Foto: Richard Holt via Flickr/cc

 Foto: Richard Holt via Flickr/cc

ADA gör

Drömmar om framtiden

Publicerat 2015.11.09

  • ADA event
  • Event
  • Göteborg
  • Göteborgsregionen
  • Inspiration

Tiden går fort och för tio år sedan startades ADA. Vi känner oss inte så nostalgiska över det, utan vill fira jubileet genom att tänka framåt istället. Hur ska vi ha det om tio år i vårt samhälle, stad och region? Hoten, utmaningarna och möjligheterna. Var vill vi vara om ytterligare ett decennium, hur kommer vi dit och vem borde göra vad?

Vi gör självklart vår omvärldsanalys, men vill ha med er kreatörer i dialogen också.

Vi tar fokus på kreativt klimat, men det spiller ju över till så många andra områden som till exempel stadsplanering, nöje, kultur, integration, miljö och utbildning.

Vi tar med oss tankarna från kvällen i vårt framtida arbete för kreatörers bästa. Vi kommer också, som alltid, att sprida dom till andra som har påverkan på frågan. Och stadsarkitekten leder samtalet så du har all möjlighet att påverka med ditt deltagande.

Vi har med en panel men alla som är med bjuds in i samtalet. Vi fixar på lite lättare käk och senare på kvällen blir det en livespelning med The Lost Weekend för er som stannar kvar.

-------------------------------------------------------------

Panel
Jan Jörnmark, docent i ekonomisk historia på Chalmers/Handels
Helena Svärd, designer/byråledare på Aoki
Karin Londré, redaktör på Nöjesguiden
Roozbeh Behtaji, filmregissör och konstnärlig ledare på Göthenburgo på Göthenburgo

Samtalsledare
Björn Siesjö, stadsarkitekt i Göteborg

Vi träffas på Folk den 18 november kl 17:00 och vi hoppas du vill vara med! Det kostar ingenting men anmäl dig till info@adasweden.se.