Bild: Nic McPhee via Flickr / Creative Commons

Creative Expat Meet Up//Breaking the Ice

Nästa vecka har vi en träff för Expats inom kreativa näringar. Vi utgår från möjligheterna i nätverket och att människor gillar att göra affärer med folk vi känner, tycker om och litar på.

Workshopen kommer bryta isen mellan deltagarna och lära känna de andra deltagarna. Du kommer att lära dig mer om varandras verksamheter och avslöja möjligheter till samarbete. Du kan bli förvånad över att finna vad nätverket innehåller. Och förhoppningsvis leder till nya projekt.

Om du vill lära känna Expats för möjliga samarbeten är du varmt välkommen att delta. Det kommer att bli en avslappnad, rolig workshop på engelska av empati- och kreativitetskonsulten Nina Aksell, se mer på www.ninaaksell.com.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Vi träffas den 2: a juni, 17:30-20:30 på Business Region Göteborg, Norra Hamngatan 14. Det kostar ingenting, men anmäl dig till oss på info@adasweden.se.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng