Aktiviteter

Come Creative!

Publicerat 2012.11.02

    Vi på ADA vill gärna att Göteborg och Västsverige ska se mer av världen och locka till sig mer folk utifrån. Och gärna inom vårt fält, kreatörer :)

    Vi önskar att Göteborg och regionen ska vara i tät kontakt med viktiga strömningar och tankar från hela världen och att vi blir kända för att vara en region som man gillar att vara och verka i.

    Det kanske till och med är här nästa renässans föds....?!

    Tillsammans med ett gäng företag och organisationer från vårt fält har vi tagit fram sajten GO CREATIVE. Tanken är att försöka locka hit världen och höja blicken. Vi vill både nå folk som funderar på att flytta hit och de som redan är här. Vi tipsar om smultronställen, låter dom träffa lite folk och förklarar lite hur saker och ting funkar här.

    Vi kommer också försöka få till några sköna träffar för expats. Kanske vill din byrå/organisation/kontor/gäng bjuda in till en träff nån gång? Eller bara prata mer med oss om vilka behov ni ser? Hör av er till oss på info@gocreative.se.

    Vi kommer överhuvudtaget  behöva ert stöd på många sätt om det här ska bli bra. Vi hoppas att ni på olika sätt vill bidra till att sajten blir bra och välanvänd - så att den visar upp rätt sida!

    Du kan bidra genom att: publicera foton, skriva bloggposter, använda evenemangskalendern. Men det kan vi återkomma om, och som sagt hör av dig om du vill vara med.