Bild:  Maritè Toledo/Flickr Creative Commons

 Bild: Maritè Toledo/Flickr Creative Commons

ADA gör

Bärandets design

Publicerat 2015.02.11

  • ADA event
  • Föreläsning
  • Forskning

Den vardagliga sysslan att flytta saker från den plats de köps ifrån till dit man vill ha dom. Naturligtvis är det inte en slump. Naturligtvis finns det mycket att säga om hur vi beter oss, och har betett oss genom tiderna med våra shoppingkassar. Och hur ser framtiden ut? Vi handlar på nya sätt, och utvecklingen har bara startat. Hur formger man bäst för detta och hur går tankarna och idéerna mot framtiden?

Nu är det dags för årets första lunchseminarium. Tisdag den 24 februari tar Franck Cochoy, sociologiprofessor på University of Toulouse Jean Jaurès och samarbetspartnern Johan Hagberg, PhD, från Handelshögskolan i Göteborg med oss i berättelsen om shoppingkassens historiska utveckling. Hur formen har förändrats över tid. De kommer också att presentera sitt arbete med nya lösningar för bärande.

Föreläsningen är på engelska och den är gratis.

Lunchen tar du med dig eller köper något i caféet på HDK. Ring till Tamar (mobil 070-992 60 23) och boka om du vill köpa en smörgås. Glöm inte kontanter så går allt snabbare.

Anmäl dig till info@adasweden.se senast den 23 februari.

Datum: tisdag den 24 februari.

Tid: 12.00 – 13.00

Plats: HDK, Aulan, Kristinelundsgatan 6-8 i Göteborg

Lunchföreläsningarna är ett arrangemang av Business & Design Lab och ADA. Business & Design Lab är ett samarbete mellan HDK och Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.