Återväxten i branschen tävlas fram

Missa inte Euroskills i helgen! Ungdomar från hela världen tävlar i sina yrkesskills. Inom vårt fält blir det fyra tävlingar, nämligen i Mode- och kläddesigner, Florist, Grafisk design och Visual merchandiser/dekoratör. Samt 3-Dspelutvecklare och Inredningdesign. I alla dessa blir det alltså regelrätta tävlingar på tid. Sedan är mässan späckad med massa annat vad gäller yrkesval.

Euroskills är en internationell tävling med ett antal år på nacken, den anordnades första gången i Spanies på 50-talet. Syftet är att visa upp yrken oh på så vis få fram kvalificerad arbetskraft. I år är den för första gången i Sverige. Under tre dagar tävlar ungdomar i sina yrkesskills och bland de sex olika huvudområdena finner man även Konst, kreation och mode och även Presentationyrken.

Läs mer i det digra programmet här

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng