Bild: Filip V. Svensson

Årets sista Pecha Kucha!

Kom på årets sista Pecha Kucha den 27 november! Vi har fyllt talarlistan med allt från Modelejon och varför hållbarhet är sexigt till hur entreprenörslösa affärsidéer kan se ut och vad en artmeditation är. Och sisådär fem-sex ämnen till. Alla kommer som vanligt göra sin presentation under samma förutsättningar: 20 bilder vardera, där varje bild visas i 20 sekunder. Det brukar bli inspirerande, utmanande och kul!

Helt gratis som alltid, t.o.m. garderob! Ingen föranmälan krävs, så ta med vänner och familj. Det passar även bra för vetgiriga barn från ca 11 år. Dörrarna öppnas 19:30 och första talet drar igång kl. 20:20.

----------

Den aktuella och uppdaterade talarlistan finns på Facebook och vi blir glada om du klickar i eventet, det hjälper oss mycket att sprida ordet om kvällen!

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng