Bild: Karin/ADA

April månads Konstform

Nu är det äntligen dags att publicera april månads nyhetsbrev Konstform, med både podcast och läsning. Temat denna månaden är skönhet.

Vi har en hel timmes podcast i ämnet, där vi bland annat pratar om skönhetsprodukter för män med Iman Khalaf, barberare och entreprenör som driver skönhetsföretaget Nõberu för män. Annika Ström som genom sitt instagramkonto @varmkorvboogie utmanar samhällets trånga skönhetsnormer. Rasmus Heyman och Ina Lundström programleder och filosoferar över ämnet och Karin Persson snabbtipsar som vanligt.

I nyhetsbrevet har vi sedan såklart samlat ihop en fin blandning läsvärdheter. Vi får veta mer om kläduthyrningstjänsten Something Borrowed och om illustratören Maria Kasks förhållande till skönhet. I tillägg till det en stor mängd tips på intressanta saker att göra och lära sig framöver, minst ett om dagen. Vi vill aldrig att ni ska vara sysslolösa!

Här finns Konstform #3 2018

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng