Sensommar och höst

Sommaren är långt ifrån slut men nu drar vi igång för hösten. Du får väl våra utskick? Om inte, kan du lägga in din adress.

ADA:s höstprogram presenteras här inom kort. Det som ligger närmast till hands är ett Eftersnack om berättande/storytelling (31 augusti). Vi gör det tillsammans med Stadsteatern och efteråt bjuder de på en förhandsvisning av deras kommande pjäs, Den inbillningssjuke.

Vi uppmärksammar valet på något sätt i september,  lunchseminariumenpå HDK fortsätter liksom våra affärsseminarium.

Pecha Kucha slog klackarna i taket redan igår. Nästa gång är vi på Blå Stället i Angered (20 oktober). Redan månaden innan är vi i Angered. Tillsammans med VGR kör vi ett offentligt samtal om kreativa näringar (22 september) dess utmaningar och möjligheter.

Varje dag uppdaterar vi er med nyheter på den här sidan. Då och då ger vi er en krönika, en branschspaning, ett nyhetsbrev, små intervjuer, gallerier etc.

Allt är som vanligt igen med andra ord.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng