SKRYTA [slow design]

Berätta om er och er arbetsplats.
Vi heter Lill O Sjöberg och Maria Zeilon och driver SKRYTA [slow design]. Sitter i en charmig ateljé på Vallgatan i centrala Göteborg. Vi vill visa att det är möjligt att tillverka produkter med hög designfaktor utav textilt spill för offentlig miljö. Våra lampor tillverkas för hand i samarbete med Göteborgs Stadsmission. Vi ser oss som socialt företag med fokus på hållbarhet, både miljömässig och ur ett medmänskligt perspektiv. Vi är entreprenörer men att vägen till att nå visionen kommer i första hand. Och att inspirera andra längs vägen. Vi vill utmana vår tids produktion när vi alla har så hiskeligt bråttom.

Vad inspireras ni av just nu?
Att vi blir fler och fler som börjar få upp ögonen för hållbarhet. Hållbarhet på riktigt.

Att vi blir fler som vill förändra vår syn på råvaror och produktion. Och ser det som en stor inspirationskälla och en himla massa möjligheter. Och även marknaden är mer redo nu än tidigare.

Hur ser en arbetsdag ut för er?
Vår arbetsdag är nästan aldrig den andre lik. Vi varvar arbete framför datorn med mycket praktiskt arbete såsom framtagande av nya lösningar. Eller att vi är ute på kundmöten, presentationsmöten eller hämtar spillmaterial hos någon av våra leverantörer som finns i en radie några mil runt Göteborg. Eller att vi tar cykeln bort till verkstaden på Stadsmissionen och stämmer av hur det flyter på under tillverkning av våra lampor. Inga monotona dagar precis!
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng