Sandra Kvist

Berätta om dig och din arbetsplats.
Jag heter Sandra Kvist och utgör ena halvan av den dynamiska duon Studio Marques som arbetar med affärsutveckling utifrån ett varumärkesperspektiv. Vår ambition är att göra kundnyttan till just affärsnyttan för att skapa konkurrensfördelar och strategisk positionering, och trots att kommunikation och PR är vår spetskompetens har vi långt ifrån ett traditionellt arbetssätt. Vi försöker inte vinna Guldägg, vi pitchar inte och vi har partners istället för kunder. Då vi är i ständig rörelse både mentalt och med marknaden har vi inte heller en vanlig arbetsplats med fikarum och kaffemaskin, det mesta äger rum i huvudet. Hjärnkontoret är min arbetsplats och snarare än att städa skrivbordet gillar jag att ta en löptur på dagarna för att rensa tankarna.

Vad inspireras du av just nu?
Jag inspireras allra mest av de fantastiska människor jag har förmånen att träffa och prata med varje dag. Det är mäktigt att känna att måndag = möjligheter och ännu bättre att få dela den känslan med kreativa och drivna själar. Är egentligen inte svart och vit men ibland känns det som att det finns två sorters människor, de som börjar dagen men att kalkylera eventuella problem för att sedan kunna göra allt för att undvika dem, och så finns det dem som när de stöter på ett hinder helt enkelt tar sig över, under eller runt. Det är de lösningarna som lyfter mig och de intressanta samtalen de föder som inspirerar som mest.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?
Studio Marques styrka är att vi kan jobba väldigt flexibelt så den så kallade arbetsdagen existerar nog knappt. Arbetet är väldigt integrerat i min vardag och min ambition är att var dag ska ha mycket fri tid och för mig är det just mitt arbete som ger mig frihet. Vi jobbar både lokalt och globalt, har förmånen att resa och omge oss av fantastiska människor och företag vilket gör att gränserna lätt suddas ut. Dagar blir kvällar och det där med att räkna ner till helg eller semester har jag slutat med. Att skapa skarpa strategier och lönsamma lösningar är precis det som får vinet att smaka extra gott på kvällen, speciellt om man dessutom kan skåla tillsammans över gemensam succé.
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng