Creuna

Berätta om er och er arbetsplats.
Vi heter Gustav Weimar och Sara Persson och jobbar som projektledare respektive copywriter på Creuna, en av Nordens ledande digitala byråer. På kontoret i Göteborg, där vi blickar ut över Vallgraven och Stora Teatern, är vi ungefär 25 personer. Det som sticker ut med Creuna är att vi jobbar väldigt långsiktigt. Det finns en plan för allt, både för företaget i stort och för varje medarbetare. Att styra över sin egen utveckling när det kommer till arbetsuppgifter, intressen och personliga egenskaper gör under för motivationen. Det är mycket roligare att gå till jobbet när man vet att man kan påverka sin tillvaro.

Vad inspireras ni av just nu?
En bra balans mellan jobb och privatliv gör att inspirationen kan komma från lite varsomhelst. Att det händer spännande saker på fritiden ger avtryck på jobbet och tvärtom. Vi är väldigt inne på hus och resor just nu, eftersom Gustav precis köpt en tomt i Åsa och Sara blivit stammis hos Ryan Air. Det händer också mycket på kontoret; Efter fem års etablering av Creunas Göteborgskontor börjar vi bli varma i kläderna, vilket märks på våra uppdrag. Att vi jobbar så aktivt och fritt med vår kompetensutveckling gör att den kan ta många olika riktningar, vilket öppnar upp för spännande uppdrag och lösningar.

Hur ser en arbetsdag ut för er?
Oavsett om man är mer planerande som Gustav, vars dag börjar redan när väckarklockan ringer, eller mer känslostyrd som Sara, som inte kan jobba utan en bra spellista på Spotify, är ingen dag den andra lik. Projekt, kunder och möten avlöser varandra och uppdragen sträcker sig från digitala strategier som förändrar våra uppdragsgivares organisationer och arbetssätt, till teknisk vägledning, utveckling, design och innehållsarbete för stora webbplattformar. Addera digitala koncept och strategiskt arbete med sociala medier så har du täckt in en stor del av allt det vi sysslar med dagligen. Däremellan hänger vi på Slack, vid kaffebryggaren eller på Skönhetsfabrikens relaxavdelning – Good game.

 
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng